Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

A TikTok Csomag - külső-belső autóápolási csomag
A TikTok Csomag - külső-belső autóápolási csomag

A TikTok Csomag - külső-belső autóápolási csomag

CIKKSZÁM:
WS003006
KÉSZLET:
Raktáron

33 490Ft

Termékleírás

A TikTok videóink és a vásárlói visszajelzések alapján legnépszerűbb külső-belső tisztító és ápoló termékek egy csomagban. 
Belső tisztításra és ápolásra a Carbonax Interior Kit, amelyben egy autókozmetikai ecset, egy belső tér tisztító és egy belső műanyag ápoló található egy extra puha mikroszálas kendővel. A külső és a belső üvegfelületek tisztítására, valamint az óracsoportok, érintő panelek, fa-, karbonbetétek tisztítására is tökéletes Ma-Fra Split, ami a legérzékenyebb felületeken is maximális biztonsággal használható. 
A felnik fékpor oldására és a karosszéria szállórozsda oldására a K2 Roton Pro, a karosszériára pedig a Maniac Line Ceramic Ultra Speed Wax csomag, hogy mindig kitűnjön az autód a tömegből a gyönyörű csillogásával!

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek