Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Angelwax H2GO üvegbevonat csomag
Angelwax H2GO üvegbevonat csomag

Angelwax H2GO üvegbevonat csomag

CIKKSZÁM:
WS002858
KÉSZLET:
Nincs raktáron
Nem rendelhető
Termékleírás

Az Angelwax H2GO üvegbevonat arra lett kifejlesztve, hogy víztaszító védőréteget képezzen az üvegfelületeken, amely a legesősebb időjárással is felveszi a versenyt. Biztonságosabbá teszi a vezetést, akár extrém időjárási körülmények között is az által, hogy jobb kilátást biztosít, így gyorsabban tud reagálni a váratlan helyzetekre. A víz nem lép közvetlen kapcsolatba az üveg felületével, az H2GO védőbevonattal találkozik, amelyről egyszerűen lepereg, még olyan alacsony sebességnél is akár, mint 30km/h. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a jelenleg piacon lévő termékek közül az H2GO kiemelkedik.


A csomag tartalma:  • Angelwax H2Go üvegbevonat 100ml

  • K2 Nuta Pro üvegtisztító 1000ml

  • Speciális üvegtisztító kendő

  • K2 Klinet Pro zsírtalanító 1000ml

  • Szegélymentes mikroszuálas kendő sárga 40x40cm

  • Szegélymentes mikroszálas kendő szürke 40x40cm

  • Applikátor

  • Applikátor kendő 10x10cm


Használata: tisztítsd meg az üvegfelületet a K2 Nuta Pro és az üvegtisztító kendő segítségével, majd a K2 Klinet Pro zsírtalanítóval és a sárga mikroszálas kendővel alaposan töröld át. Ezután az applikátorra helyezd rá az applikátor kendőt, fújj a bevonatból négyet-ötöt a kendőre és a megtisztíott felületet egynletesen kend át vele. Figyelj arra, hogy ne maradjon ki egy kicsi rész sem. a bevonat felvitelét követően 3-4 perc múlva a szürke mikroszálas kendővel töröld vissza, hogy csík és foltmentes legyen. Ezután néhány óráig ne mosd az üveget, hogy a bevonat teljesen meg tudjon kötni.

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek