Carbonax - a tökéletesség iránti szenvedély

2023. 01. 01.

CARBONAX – PASSION FOR EXCELLENCE

A tökéletesség iránti szenvedély

A 30 éves múlttal rendelkező Carbonax kiváló minőségű, széles termékválasztékú és rendkívül jó ár-érték arányú termékeket gyárt és forgalmaz Európa több országában.
Mostantól Magyarországon is elérhető a termékcsalád teljes kínálata, elsőként a www.autobirodalom.hu webáruházban!

Több hetes teszt időszak után örömmel fogadtuk el a Carbonax ajánlatát, miszerint cégünket kérték fel elsőként a magyarországi forgalmazásra!

A termékeket saját autómosóinkban és autókozmetikáinkban teszteltük, de megkértünk néhány partnerünket, hogy ők is próbálják ki azokat. Az ügyfeleink és a saját véleményünk egyhangúan pozitív véleménye alapján kezdtük el a termékcsalád forgalmazását.

Carbonax slide01 (2).png (4.71 MB)

Ami azonnal szembetűnő az a páratlanul széles autóparfüm választék. A 14 különböző parfüm között megtalálhatóak a klasszikus illatok is, mint a vanília, rágógumi, kókusz, new car, cherry, melyek hatalmas meglepetést okoztak számunkra azzal, hogy ezek a hagyományosnak mondható illatok is egyedi és fantasztikus élményt nyújtanak, valamint a legnépszerűbb francia parfüm inspirációk is itt vannak a kínálatban.

A legnépszerűbb az autóillatosítók között vitathatatlanul a vanília és bevallom őszintén én nem vagyok rajongója ennek az illatnak, de a Carbonax vanília autóparfüm engem is azonnal levett a lábamról! Amikor kifújom, olyan érzés fog el, mint amikor egy eszméletlenül finom vanília fagyiba nyalok bele. Imádom!

Az igazság az, hogy órákig tudnék beszélni/írni az autóparfüm választékról és azt nem biztos, hogy végig olvasnátok, viszont összességében el tudom mondani, hogy a Carbonax Car Parfume illatok fantasztikusak, egyediek és parádés kínálatban kaphatóak, valamint több, mint 1000 fújás található a 150ml-es flakonban!

Carbonax Car Perfume full .jpg (3.14 MB)

Természetesen végig próbáltuk az összes autóápolási terméket és egyáltalán nem okoztak csalódást, tökéletesen hozták az elvárásainkat, így bátran ajánljuk mindenkinek.

Amit külön kiemelnék a termékcsaládból, azok a Carbonax Dashboard Sponge műszerfalápoló szivacsok, amelyek teljesen egyediek az autóápolási kategóriában. Hihetetlenül egyszerűen, gyönyörűen ápolt felületet tudunk elérni pillanatok alatt! Gyakorlatilag azonnal az egyik legnépszerűbb termékünk lett.

Carbonax sponges.png (7.21 MB)

A Carbonax-nál nagy hangsúlyt fektetnek a bőrtisztításra és ápolásra. A mélytisztító hab, a gyorsápoló és a három különböző fényességű, vitaminokkal, méhviasszal és lanolinnal dúsított bőrápoló szintén páratlannak mondható a kategóriájában. Ráadásul minden bőrápolóhoz egy applikátor szivacsot adunk ajándékba, amivel gyönyörűen fel lehet vinni az ápolószert a felületre.

Carbonax l.mousse.png (9.68 MB)

Nekem személy szerint abszolút favorit lett a Black Tyre Shine gumiápoló, ami egy gyönyörű mély színt, kellemes fényt és tartós ápolt megjelenést biztosít a gumifelületeken, de kiváló a Glass Cleaner üvegtisztító és az illatosított Cockpit Shine műszerfalápoló termékek is.

Carbonax black tyre.png (13.38 MB)

A Carbonax prémium autóápolási termékcsaládot szívből ajánljuk mindenkinek, aki szereti a szép, ápolt megjelenésű autókat és a fantasztikus illatokat. Kifejezetten ajánljuk a termékeket lakossági felhasználásra és a hobbi autóápolók részére is, mivel azonnali használtra kész minden termék, nem kell bajlódni a hígításokkal, arányok számolgatásával.

A teljes választékot itt találjátok: https://autobirodalom.hu/termekcsaladok-carbonax

Kövessetek bennünket a TikTok csatornánkon is, ahol a termékeket használat közben is láthatjátok, valamint iratkozzatok fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessetek a legfrissebb hírekről, újdonságokról, akciókról!

 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek