Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Carbonax Car Wash Shampoo - pH semleges autósampon
Carbonax Car Wash Shampoo - pH semleges autósampon

Carbonax Car Wash Shampoo - pH semleges autósampon

CIKKSZÁM:
WS001950
KÉSZLET:
Raktáron

2 490Ft

Termékleírás

A Carbonax® Car Wash Shampoo egy professzionálisan tervezett pH semleges, karosszéria- és bevonatbarát sampon a hatékony kézi autómosáshoz.


Tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket, port, rovarmaradványokat. Savmentes, egyedi összetételének köszönhetően a vastag, puha hab gyorsan behatol és felemeli a szennyeződéseket a felületről. Kellemes illata miatt még nagyobb élmény lesz az autómosás ezzel a termékkel.


Használata:


A sampon koncentrált. Javasolt hígítási arány: 2 kupak 5 liter hideg vízbe, átlagos szennyezettségnél. Használjon megfelelő autómosó szivacsot vagy mosókesztyűt és ne hagyja, hogy a hab rászáradjon a felületre. Öblítse le tiszta vízzel. Mindig felülről lefelé mossa le az autót, hogy elkerülje a szennyeződések érintkezését a már megtisztított elemekkel.


Kiszerelés: 500ml

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek