Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Carbonax Cockpit Shine - fényes műszerfalápoló - Vanilia illat
Carbonax Cockpit Shine - fényes műszerfalápoló - Vanilia illat

Carbonax Cockpit Shine - fényes műszerfalápoló - Vanilia illat

CIKKSZÁM:
WS001952
KÉSZLET:
Raktáron

3 990Ft

Termékleírás

A CARBONAX Cockpit Shine egy magasfényű műszerfal és műanyag ápoló spray kellemes vanilia illattal. A 360°-os szelep lehetővé teszi a flakon minden pozícióban történő használatát a nagyobb kényelem és a hatékonyabb munka érdekében. A legmagasabb minőségű szilikonokkal készült a fényes felület és az optimális műanyagvédelem érdekében.


Antisztatikus hatást biztosít és megakadályozza a műanyag elemek kifakulását, valamint erős UV védelmet kölcsönöz.


Használata: Használat előtt rázza fel, majd fújja be a felületet 15-20 cm távolságból, ezután egy tiszta, száraz mikroszálas kendővel törölje át. Szilikonokat tartalmaz, ezért nem javaslojuk a használatatát kormányon, sebességváltó karokon vagy pedálokon. Kerülje az oldat érintkezését az üvegfelületekkel és kijelzőkkel, valamint a kárpitokkal.


Kiszerelés: 400ml

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek