Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Carbonax Dashboard Sponge Classic - műszerfalápoló szivacs
Carbonax Dashboard Sponge Classic - műszerfalápoló szivacs

Carbonax Dashboard Sponge Classic - műszerfalápoló szivacs

CIKKSZÁM:
WS001967
KÉSZLET:
Raktáron

1 990Ft

Termékleírás

Magas hatóanyag tartalom a hosszan tartó műszerfalvédelemért! A Carbonax Dashboard Sponge Classic eltávolítja a lerakódott szennyeződést a műszerfalról és műanyag elemekről és használattól függően fényes vagy matt felületet hagy maga után!


Az impregnáló szivacs használata után, ha nem töröljük vissza a felületet fényes, ha egy mikroszálas kendővel áttöröljük, akkor pedig matt hatást érünk el.
Ez az exkluzív formula megakadályozza az öregedést és az UV fény miatti színfakulást. A hosszan tartó luxus illat felfrissíti az autó belsejét! Biztonságosan használható műanyagokon, gumi elemeken, bőrkárpitokon (valódi és műbőr) stb. Alkalmas mindennapi használatra.


Használata: Nyissa ki a dobozt és törölje le a műszerfalat az impregnált szivaccsal. Használat után zárja le, hogy megakadályozza a termék kiszáradását.


Ne használja pedálokhoz, sebességváltóhoz, üveghez, textilhez.

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek