Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Carbonax Exclusive Wheel Kit - díszdobozos felnitisztító és gumiápoló csomag
Carbonax Exclusive Wheel Kit - díszdobozos felnitisztító és gumiápoló csomag

Carbonax Exclusive Wheel Kit - díszdobozos felnitisztító és gumiápoló csomag

CIKKSZÁM:
WS003081
KÉSZLET:
Raktáron

13 990Ft

Termékleírás

A Carbonax Exclusive Wheels Kit - díszdobozos csomag a tökéletesen tiszta, fékpormentes és gyönyörűen ápolt megjelenést biztosítja a kerekeiden.


A Carbonax Red Pro Wheels maximálisan eltávolítja a közúti szennyeződéseket és a betapadt vas-oxid részecskéket, amelyet a mellékelt autókozmetikai ecset segítségével minden apró kis résből és hajlatból alaposan fel tudsz lazítani. A Carbonax Black Tyre Shine pedig gondoskodik arról, hogy a tiszta felnik mellett, a gumik is ragyogjanak. A szaténfekete eredményt biztosító gumiápoló egy elegáns megjelenést kölcsönöz, taszítja a port és a kiváló összetétele miatt tartósabban marad meg a felületen, mint a hasonló vízbázisú termékek.


Használata: a Red Pro Wheels tisztítóval alaposan permetezd be a felniket, majd az ecsettel dolgozd át a teljes felületet. Lilás-vöröses színnel jelzi a fékporral való találkozást, amelyet az elszíneződés után 2-3 perccel bő vízzel moss le. A megtisztított és száraz gumiabroncsot a Black Tyre Shine ápolóval és a csomagban található szivacsapplikátorral egyenletesen kend át, majd hagyd megszáradni.


Tipp: a Red Pro Wheels egy savmentes, pH semleges anyag, ami kiválóan alkalmas a teljes karosszériára, mint szállórozsda eltávolító. Ne használd felhevült felületen és tűző napon!


A csomag tartalma:  • 1db Carbonax Red Pro Wheels 720ml - fékporoldó felnitisztító és szállórozsda oldó

  • 1db autókozmetikai ecset

  • 1db Carbonax Black Tyre Shine 720ml - gumiápoló

  • 1db gumiápoló applikátor szivacs

  • 2db szegélymentes 40x40cm-es mikroszálas kendő

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek