Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Carbonax Leather Cleaning Set - bőrtisztító csomag
Carbonax Leather Cleaning Set - bőrtisztító csomag

Carbonax Leather Cleaning Set - bőrtisztító csomag

CIKKSZÁM:
WS002930
KÉSZLET:
Raktáron

7 970Ft

Termékleírás

A Carbonax Leather Cleaning Set egy olyan bőrtisztító csomag, amellyel a lehető legnagyobb biztonsággal, rendkívül hatékonyan és kíméletesen tudod megtisztítani a bőr felületeket az autódban vagy otthonodban. Bármilyen színű bőrkárpit tisztítására alkalmas, oldószer és színezékmentes, semleges kémhatású, így a maximális tisztítóerő mellett sem károsítja és szárítja a kezelt területeket.


A csomag tartalma: 1db 150ml-es Carbonax Leather Mousse bőrtisztító habosító flakonban, 1 db prémium Carbonax bőrtisztító kefe és 1db szegélymentes, extra puha mikroszálas kendő.


Használata: a bőrtisztító habból fújjunk a kefére néhány habgolyót, majd az előzőleg már portalanított felületen, nem erősen nyomva dolgozzuk be a szert. Ezután a puha kendővel töröljük szárazra a felületet.

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek