Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Carbonax Rubber Conditioner - gumi és tömítés ápoló
Carbonax Rubber Conditioner - gumi és tömítés ápoló

Carbonax Rubber Conditioner - gumi és tömítés ápoló

CIKKSZÁM:
WS001962
KÉSZLET:
Nincs raktáron
Nem rendelhető
Termékleírás

Carbonax® Rubber Conditioner – Karbantartja és védi a gumitömítéseket. 
A gumialkatrészek és tömítések nem megfelelő karbantartása idő előtti öregedéshez és károsodásokhoz vezethet. A Carbonax® Rubber Conditioner egy speciálisan kialakított hidrofób kenőanyag az autótömítések gondozásához. Megőrzi a gumi rugalmasságát és véd a fagyástól, repedéstől, megkeményedéstől és a színfakulástól. Praktikus szivacsos applikátorral a még könnyebb kezelés érdekében. Alkalmas minden ajtó- és ablakgumi tömítéshez.


Használat: Tisztítsa meg a tömítéseket a szennyeződésektől a Carbonax® All-Purpose Interior Cleaner segítségével, és várja meg, amíg teljesen megszárad. Jól rázza fel az üveget, nyomja le az applikátort és nedvesítse meg a szivacsot. Egyenletesen vigye fel a tömítésekre, és hagyja rövid ideig hatni. A felesleget törölje le tiszta mikroszálas kendővel, ha szükséges.


Kiszerelés: 100ml

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek