Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Carline Mega Snow - 1 l - Aktív Hab magasnyomású rendszerekhez
Carline Mega Snow - 1 l - Aktív Hab magasnyomású rendszerekhez

Carline Mega Snow - 1 l - Aktív Hab magasnyomású rendszerekhez

CIKKSZÁM:
02662-1
KÉSZLET:
Raktáron

4 590Ft

Termékleírás

Carline Mega Snow - 1 l aktív hab magasnyomású rendszerekhez. Erős tapadású, nagy hatékonyságú tisztítóerővel rendelkező habkivonat akár a haszongépjárműveken keletkező olaj-, zsír- és utcai szennyeződések, valamint rovarmaradványok eltávolítására. Mivel a makacs szennyeződések mélyébe szivárog, kiválóan alkalmas előtisztításra autómosókban, vagy kézi tisztítás esetén történő használatra. A termék csökkenti a szennyeződések újbóli kialakulását, és csillogó karosszériát biztosít.Különböző habosító tartályokkal is alkalmazható.


Használata:


1. Kézi mosás esetén: a jármű alapos öblítése után öntsön a mosóvödörbe 1-1,5dl Carline Mega Snow -t, majd engedje fel vízzel. Tiszta mosószivacs segítségével távolítsa el a szennyeződéseket. Öblítse le a kezelt felületet. Ne hagyja a szert a felületre száradni.


2. Habosító eszközzel való használat esetén: – 1L-es magasnyomású tisztítógépre szerelt fej habosító tartályába tegyen 2dl Carline Mega Snow -t majd öntse fel vízzel és állítsa be az adagolószelepet. – 25L-es levegőnyomásos habosító tartályába tegyen 8-10dl Carline Mega Snow -t


3. Érmés/gépi használat esetén: állítsa az adagolószivattyút 1:250-as arányú keverésre, ebben az esetben 35ml szert használunk 10L vízhez. A Carline Mega Snow átlagos felhasználása 25-40ml személygépjárművenként. Vigye fel a szert, és hagyja 5-6 percig hatni. Ezt követően alaposan öblítse le nagynyomású vízzel (ioncserélt vizet javaslunk). Ne hagyja a szert a felületre száradni. 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek