Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Clean Clay Pad - Gyurmás korong - 150 mm
Clean Clay Pad - Gyurmás korong - 150 mm

Clean Clay Pad - Gyurmás korong - 150 mm

CIKKSZÁM:
05569
KÉSZLET:
Raktáron

17 990Ft

Termékleírás

A Clean Clay Pad - Gyurmás korong - 150 mm eltávolítja a mélyebb lerakódásokat, mint a rozsdás filmréteg, festékszóró maradványok és friss fagyanta. Előkészítő eszköz polírozáshoz minden lakkozott, festett felülethez. Használja a RX 20 Spray Finish-el, és törölje le mikroszálas kendővel!


Használata: helyezze a polírkorongot rotációs, vagy akár excenteres gép tányérjára. Alaposan szórja be RX 20-al mind a kezelni kívánt felületet, mind a korongot, majd indítsa el a polírgépet a legalacsonyabb fordulatszámon. Munka közben a legkisebb nyomást fejtse ki! Ha végzett egy elemmel, törölje vissza mikroszálas kendővel. Ne hagyja rászáradni a fellazított szennyeződéseket. 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek