Felkészültél az esős, párás időre?

2022. 09. 12.

Beköszöntött az esős, párás idő.

Te felkészültél, mint gondosautóvezető a hirtelen megváltozott időjárásra?

Segítünk néhány tippel, hogy könnyebb és komfortosabb legyen az őszi közlekedés.

oszi-vezetes.jpg (69 KB)

Mivel egyre hamarabb sötétedik, ellenőrizd a lámpákat, hogy megfelelően működnek-e.

Ha azt tapasztalod, hogy nem világítanak elég erősen, nézd meg, hogy a nyári UV sugárzás miatt van-e mattulás, besárgulás.

Ha igen, keress egy szakembert, aki fényszóró polírozással, felújítással foglalkozik, hogy hozza rendbe a búrákat vagy Te is megcsinálhatod az alábbi készlettel:

https://autobirodalom.hu/k2-lamp-protect-kit-lampapolirozo-keszlet

 

Választhatsz a hagyományos izzók helyett emelt fényerejű izzókat is, így is javítva a látási viszonyokat.

Kiváló minőségű emelt fényű izzóinkat itt találod → https://autobirodalom.hu/autos-kiegeszitok-illatositok-autos-kiegeszitok-car-light-bulb-defect-repair-fluid

GettyImages-561623247_210217_Deer_IRIS_RT_v2_SIMP_2217x1352px_003.jpg (25 KB)

Esős időben az egyik legrosszabb és legveszélyesebb az, ha az ablaktörlő lapátok nem törölnek tökéletesen. Ha csíkos, foltos részek maradnak törlés közben, mielőbb cseréld le őket (lehetőleg párban).

Mi hosszú idő óta forgalmazzuk kitűnő ár-érték arányú Meto Multi prémium ablaktörlő lapátokat és rendkívül pozitívak a saját tapasztalataink és a vásárlói visszajelzések is.

A Meto multi lapátokat itt találod meg: https://autobirodalom.hu/autos-kiegeszitok-illatositok-autos-kiegeszitok-car-light-bulb-defect-repair-fluid

 

Amit mi mindig javaslunk ügyfeleinknek az ablaktörlő lapátok kímélése és a még jobb kilátás érdekében, az a szélvédő bevonat használata.

Ma már vannak olyan üvegbevonatok, amiket egyszerűen, gyorsan, szakértelem nélkül is könnyen tudsz aplikálni. Amellett, hogy törlés nélkül is lepereg a csapadék nagy része az üvegfelületekről, a tisztításuk is sokkal könnyebbé válik a továbbiakban. A legtöbbet eladott szélvédő bevonatunk, melyet kedvezményes csomagban is meg tudsz vásárolni: https://autobirodalom.hu/k2-pro-szelvedo-bevonat-csomag

BEVONATTAL.png (4.18 MB)

Ellenőrizd a szélvédmosó folyadékot is, hogy mindig fel legyen töltve, hiszen az esős időben az úttestről az ablakokra érkező szennyeződést azonnal el kell távolítani, ha az zavar a kilátásban.

 

Egy másik igencsak zavaró jelenség ebben az időszakban a belső felületek párásodása. A klímaberendezés használata a legtöbb esetben megoldja ezt a problémát, ha mégsem, akkor javasolt a pollenszűrő cseréje.

Használhatunk páramentesítő termékeket is, amikkel egyszerűen csak be kell fújni belül az üvegeket, majd szárazra törölni egy mikroszálas kendővel. (https://autobirodalom.hu/fox)

(A párásodást a rendszeres beltér tisztítással is tudjuk csökkenteni!)

 

Érdemes ezen időszakra felkészülve egy védőbevonattal is ellátni az autónkat, hogy a csapadék és a közúti szennyeződések ne tapadjanak meg a járművünkön. Ezáltal nem csak sokkal szebb lesz szeretett autónk, hanem a tisztítása is lényegsen könnyebb lesz. Rendkívül széles választékban találsz egyszerűen, könnyen alkalmazható bevonatokat webshopunkban az alábbi linken: Gyorswaxok, Quick Detailerek, Sealantek (autobirodalom.hu)

 

Van még néhány nagyon fontos dolog, hogy biztonságosan hazaérjen mindenki ebben a kellemetlen párás időszakban is.

Ez pedig a türelem, előzékenység, figyelmesség. Sajnos nem a legvidámabb időszakot éljük, pár perc miatt ne kockáztassuk mások és a magunk életét!

 

Balesetmentes közlekedést kívánunk mindenkinek!

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek