Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Hard-Wax - Kemény Viasz - 1L
Hard-Wax - Kemény Viasz - 1L

Hard-Wax - Kemény Viasz - 1L

CIKKSZÁM:
01120-1
KÉSZLET:
Raktáron

7 990Ft

Termékleírás
A Hard Wax - Kemény Viasz 1L egy fényezőanyag nélküli konzerváló termék. Tartósan megőrzi az előkezelt vagy újabb fényezést, és mély fényt biztosít a felületnek. Erős hidrofób hatással rendelkezik.

Használata:
Mossa le a járművet, majd tisztítsa meg az erősen mállott vagy szennyezett fényezést RIWAX festéktisztítóval. Egyenletesen vigye fel a Hard Wax -ot, hagyja száradni, majd törölje tisztára a fehér száraz maradékot egy polírkendővel vagy egy speciális mikroszálas kendővel.
Kézzel történő felhasználás esetén körkörös mozdulatokkal dolgozza el a szert. Ajánlott a kézi adapter és szivacs használata.

Kapcsolódó termékek: Adapter és szivacs (kézi), Szivacska adapterhez, Paint Cleaner, Extra puha polírozókendő, Mikroszálas kendő - Prémium lila, C3 Lackreineger

Letölthető dokumentumok: Biztonsági adatlap

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

RIWAX, tökéletes hatás, garantált csillogás

Miért válassz minket?


Cégünk az RXHungary Kft. a svájci RIWAX Chemie AG magyarországi képviselete, kizárólagos importőre. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap.

A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek.
A Bern közelében található, Zollikofeni székhelyű vállalat szigorú követelményeket támaszt a termékei környezetvédelmi kompatibilitásával és az üzleti vállalkozás fenntartható fejlődésével kapcsolatban. Kínálunk autók, motorkerékpárok, lakókocsik, hajók, repülőgépek, vonatok ápolására, tisztítására illetve polírozására professzionális ápoló-, polírozó-, illetve tisztítószereket, gépeket, szerszámokat és egyéb eszközöket.
Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek