Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Hydro Pearl - Guruló Gyöngy - 1 kg
Hydro Pearl - Guruló Gyöngy - 1 kg

Hydro Pearl - Guruló Gyöngy - 1 kg

CIKKSZÁM:
02685-1
KÉSZLET:
Raktáron

8 490Ft

Termékleírás

A Hydro Pearl - Guruló Gyöngy - 1 kg az összes ún. forgókefés autómosóban leggyakrabban előforduló szárítógéppel kompatibilis. Extra gazdaságos fogyasztással, és kiváló szárítási eredménnyel használják Európa szerte. A Hydro Pearl-lel maximális fényes hatást, valamint hosszantartó vízlepergető hatást biztosít. Kézi mosást követően is használható.
Használata: Használat előtt tisztítsa meg a járművet! Szárítóprogramos gépben történő használata esetén vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes munkatársunkkal!
Manuális használata esetén keverjen el 1 dl Hydro Pearlt 1,5-2 liter tiszta vízzel egy szórófejes flakonban, majd vigye fel a még nedves felületre! Hagyja hatni a szert 2-4 percig, majd öblítse le és szárítsa meg a járművet!

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek