Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

K2 EVOS autóparfüm 50ml- SPARTA
K2 EVOS autóparfüm 50ml- SPARTA

K2 EVOS autóparfüm 50ml- SPARTA

CIKKSZÁM:
WS002918
KÉSZLET:
Raktáron

5 990Ft

Termékleírás

A K2 EVOS autóparfüm a természet ihlette, rendkívüli illatjegyek szokatlan kompozíciója, melyet a modern autók belső terébe terveztek. A belső térbe permetezve az EVOS aroma eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz és növeli a benne való tartózkodást. A vezetés élménnyé, pihenésé és menekülésé válik a luxus gyönyörű világába. A különlegesen válogatott illatkompozíciók illóolajokkal, gazdagságukkal és illatuk mélységével ragadnak meg. 
A fényűző EVOS autóillat egy stílusos üvegflakonba van zárva, fa dugóval. A számos díszítés és részlet teszi ideális ajándékká bárki számára, még a legkifinomultabb autórajongók számára is. Az EVOS autóparfüm kiválóan meghosszabbítja a K2 Evos fa illatosító medál élettartamát. A velük permetezett fa ismét megtelik nemes aromával, amelyik távozik az autó belsejéből. Az Evos parfüm a fából készült címkével párosítva valóban halhatatlanná teszi az illatot az autóban. 
Erőteljes, szigorú, chypre - ez a Sparta. Pézsmailaton alapuló illatkompozíció. Csábító és határozott. Energikus grapefruit és meleg cédrusfa jegyekkel. Melegségbe burkol, inspirál, és a dicsőség felé vezető útra invitál, felejthetetlen benyomást hagyva mindenkiben, aki beszáll az autójába.
Ne érje be félmegoldásokkal. Többet akarunk. Vezessen az életben az EVOS illattal, vezessen úgy, mint egy hős.
Térfogat: 50ml

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek