Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

K2 EVOS autóparfüm 50ml - UNICORN
K2 EVOS autóparfüm 50ml - UNICORN

K2 EVOS autóparfüm 50ml - UNICORN

CIKKSZÁM:
WS001937
KÉSZLET:
Raktáron

5 990Ft

Termékleírás

A K2 EVOS autóparfüm a természet ihlette, rendkívüli illatjegyek szokatlan kompozíciója, amelyet a modern autók belső terébe terveztek.


A belső térbe permetezve az EVOS aroma eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz, és növeli a benne való tartózkodás kényelmét.  A vezetés élménnyé, pihenéssé és meneküléssé válik a luxus gyönyörű világába. A különlegesen válogatott illatkompozíciók illóolajokkal, gazdagságukkal és illatuk mélységével ragadnak meg. A fényűző EVOS autóillat egy stílusos üvegflakonba van zárva, fa dugóval. A számos díszítés és részlet teszi ideális ajándékká bárki számára, még a legkifinomultabb autórajongók számára is.


Az EVOS autóparfüm kiválóan meghosszabbítja a K2 Evos fa illatosító medál élettartamát is. A velük permetezett fa illatosító ismét megtelik nemes aromával, amely fokozatosan távozik az autó belsejébe. Az Evos parfüm a fából készült címkével párosítva valóban halhatatlanná teszi az illatot az autóban.


A siker szinonimája - Unicorn. Varázslatos, gyümölcsös és citrusos illatkompozíció, amelyhez az édes barack nyitja az ajtót, és a vaníliával és élénkítő citrommal illatosított hawaii plumeria virág hívja be Önt. A legvégén a szantálfa melegsége veszi körül. Olyan illat, amelynek hatása sokáig megmarad az emberben.


Térfogat: 50ml

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek