Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

K2 OYA Parfume autóillatosító Silver Sky
K2 OYA Parfume autóillatosító Silver Sky

K2 OYA Parfume autóillatosító Silver Sky

CIKKSZÁM:
WS001802
KÉSZLET:
Raktáron

690Ft

Termékleírás

Engedje magát egy csodálatos utazásra "Egy illatban a világ körül" a K2 OYA autós illatosítóval.


A K2 OYA egy eredeti formájú és illatú autós légfrissítő, amelyet a márkás parfümök által inspirált, speciálisan kiválasztott aromás jegyek alkotnak. 


A K2 OYA Silver Sky egy férfias, csábító és csábító illatkompozíció. Tele erővel, önbizalommal és laza eleganciával. A kompozíciót a legendás brit ügynök alakja ihlette. Hozzá hasonlóan gáláns és kifinomult viselkedés jellemzi.  


Ha hősnek akarja érezni magát, csábítsa el érzékeit a mangó és a bergamott jegyeivel megspékelt fás jegyekkel, töltse meg autója belsejét eleganciával és tegyen felejthetetlen benyomást mindenkire, aki mellett vezet - szerezze be a K2 OYA-t.  Egy olyan illat, amely megdöbbenti, nem pedig összezavarja aki megérzi.

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek