Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Koch Chemie Fine Cut Pad polírozó korong 126x23mm
Koch Chemie Fine Cut Pad polírozó korong 126x23mm

Koch Chemie Fine Cut Pad polírozó korong 126x23mm

CIKKSZÁM:
WS001754
KÉSZLET:
Raktáron

4 990Ft

Termékleírás
Közepes, médium korong a második lépcső a korrekciós polírozási folyamatban, amely kiváló eredményt biztosít a Koch Chemie F6.01 polírozópasztával, 2500 szemcseméretig képes a csiszolási nyomokat eltüntetni.


https://autobirodalom.hu/koch-chemie-f601-fine-cut-kozepes-paszta-1000ml 


A kis, 23 mm-es magasság alacsony torziós erőket eredményez, ami nagyon jó kezelhetőséget és a legnagyobb stabilitást teszi lehetővé. A habanyag különleges sűrűsége lehetővé teszi, hogy a polírozás során arányos tömörítés mellett is tartósan merev maradjon. A különleges kialakítású éle lehetővé teszi a tárcsa nagyobb rugalmasságát, és a polírozó tárcsa jobban alkalmazkodik a felülethez.


A polírozókorong színjelölése megegyezik a polírozópaszta színjelölésével, ezzel tovább javítja a rendszer helyes alkalmazását.


Kopásállóság: 5.


A felfogató átmérő: 125 mm.


 


Az ár egy darabra vonatkozik!

 
Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek