Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Koch Chemie Heavy Cut Pad polírozó korong 45 x 23 mm
Koch Chemie Heavy Cut Pad polírozó korong 45 x 23 mm

Koch Chemie Heavy Cut Pad polírozó korong 45 x 23 mm

CIKKSZÁM:
WS001752
KÉSZLET:
Raktáron

2 190Ft

Termékleírás

Vágókorong az erősen elhasználódott lakkok polírozásához és a mély karcolások eltávolításához. Az első lépcső a korrekciós polírozási folyamatban, amely kiváló eredményt biztosít a Koch Chemie H9.02 polírozópasztával. https://autobirodalom.hu/koch-chemie-heavy-cut-h901-vagopaszta-1000ml


A kis, 23 mm-es magasság alacsony torziós erőket eredményez, ami nagyon jó kezelhetőséget és a legnagyobb stabilitást teszi lehetővé. A habanyag különleges sűrűsége lehetővé teszi, hogy a polírozás során arányos tömörítés mellett is tartósan merev maradjon. A különleges kialakítású éle lehetővé teszi a tárcsa nagyobb rugalmasságát, és a polírozó tárcsa jobban alkalmazkodik a felülethez.


A polírozókorong színjelölése megegyezik a polírozópaszta színjelölésével, ezzel tovább javítja a rendszer helyes alkalmazását.  • Kopásállóság: 9.

  • A felfogató átmérő: 45 mm.

  • A munkafelület átmérője: 60 mm.


Az ár egy darabra vonatkozik!

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek