Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Koch Chemie kárpittisztító csomag
Koch Chemie kárpittisztító csomag

Koch Chemie kárpittisztító csomag

CIKKSZÁM:
WS001668
KÉSZLET:
Raktáron

9 990Ft

Termékleírás

A Koch Chemie kárpittisztító csomaggal gyorsan és hatékonyan tudod eltávolítani a makacs szennyeződéseket is az autók vagy a bútorok textil kárpitjából. 


A Koch Chemie MZR egy kiváló tisztítószer finom illattal és maximális hatékonysággal, kárpittisztításra 1:10 - 1:30 hígítással (szennyezettségtől függően) kifejezetten alkalmas.


Olajok, zsírok, szerves szennyeződések, nikotin, és a szokásos közúti és egyéb szennyeződések pórusokba hatoló mély és alapos tisztítására való szer.


Műanyagok, textíliák, kárpitok, gépek stb. tisztítására is tökéletes.
A többcélú tisztítószer kiváló szennyeződéseltávolító képességgel rendelkezik. Figyelem! TÖMÉNYEN az autó belső terében NE használja. Daimler jóváhagyással rendelkezik.


A csomagban található mércés szóróflakonban el tudod készíteni a számodra megfelelő keverési arányt, melyet a prémium minőségű szórófejjel egyenletesen tudsz feljuttatni a kívánt felületre.


A fúróba, akkus csavarozóba befogható kárpittisztító kefe segítségével gyorsan és hihetetlen haétonysággal tudsz dolgozni.


 


Használat:


Először is alaposan porszívózd ki a tisztítandó felületet, majd a bekevert tisztítószert egynletesen juttasd fel.


Eztután a körkefével hosszanti és keresztirányba dolgozd el a kárpittisztító szert, majd utána egy kárpittisztító gép vagy nedves porszívó segítségével szívasd ki a szennyeződést.


Amennyiben ez nem áll rendelkezésedre, úgy egy száraz, tiszta mikroszálas kendővel alaposan töröld át a felületet.


 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek