Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Labocosmetica Comodo autókozmetikai vödör
Labocosmetica Comodo autókozmetikai vödör

Labocosmetica Comodo autókozmetikai vödör

CIKKSZÁM:
WS002791
KÉSZLET:
Raktáron

49 990Ft

Termékleírás

A Ma-fra COMODO autókozmetikai vödör a piacon egyedülálló professzionális autómosó állomás a többvödrös mosási technikához, amely két résszel rendelkezik, az egyik a tiszta víz, a másik pedig a samponos víz számára. Mindkét rekesz 15 liter űrtartalmú. 


Az egyik oldal mércével és fém ülepítőráccsal van ellátva, amely a vödörtől 2 cm-re helyezkedik el, így megakadályozza, hogy a mosókesztyű vagy a szivacs által összegyűjtött szennyeződés a felszínre kerüljön, ezáltal tökéletes biztonsággal használható a felületek karcolása nélkül. Forgatható gumikerekekkel és masszív fogantyúval szerelt, igazán strapabíró szerkezet, amelynek mindkét végén leeresztő csap található a víz könnyű és gyors leengedéséhez. 


A COMODO autókozmetikai vödör egy rendkívül innovatív megoldás mindenkinek, aki a többvödrös, kíméletes és biztonságos autómosás híve. 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek