Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Labocosmetica Perfecta SiO2 védőbevonat
Labocosmetica Perfecta SiO2 védőbevonat

Labocosmetica Perfecta SiO2 védőbevonat

CIKKSZÁM:
WS001739
KÉSZLET:
Raktáron

9 990Ft

Termékleírás

 A Labocosmetica Perfecta SiO2 quick detailer egy rendkívüli védőbevonat a karosszéria teljes felületére.


Rendkívül egyszerű használata lehetővé teszi, hogy szakképzettség nélkül is könnyedén és gyorsan alkalmazhassák a terméket az autóápolás szerelmesei és egy csodálatos eredményt érjenek el néhány perc alatt.


A szilícium-dioxid és titán-dioxid tartalma miatt páratlanul tükrös fényt, extrém hidrofób hatást és nagyobb ellenálló képességet biztosít a vegyszerekkel szemben, mint a legtöbb quick detailer. 


SiO2 tartalma miatt kiváló a kerámia bevonatokkal kezelt felületek karbantartására is, de önálló bevonatként is tartós védelmet nyújt.


 


Használata:


Alapos mosás és a felület kémiai előkészítése után (szállórozsda eltávolítás, esetleges gyanta- kátrányoldás) szárítsuk le a kezelendő felületet.


Karosszéria elemenként haladva (nagyobb felületeket több részre osztva) permetezzük fel a terméket majd egy rövidebb szálú mikroszálas kendő segítségével oszlassuk el az anyagot. (ilyen például a Ma-Fra Polishing Cloths - https://autobirodalom.hu/ma-fra-polishing-cloths-3db-os-polirkendo-csomag )


Ezután egy tiszta, száraz hosszabb szálú (ún. buffing) kendővel körkörös mozdulatokkal töröljük vissza. (Például a Ma-Fra Top Buffing - https://autobirodalom.hu/top-buffing-60x40 )


 


A felület ragyogóan csillogó és erősen vízlepergető lesz, a további autótisztítás pedig lényegesen könnyebbé válik. 


Kiszerelés: 500ml


 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek