Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Labocosmetica Purifica autósampon 1000ml
Labocosmetica Purifica autósampon 1000ml

Labocosmetica Purifica autósampon 1000ml

CIKKSZÁM:
WS001667
KÉSZLET:
Raktáron

9 490Ft

Termékleírás

A #PURIFICA professzionális felhasználásra szánt 'fiatalító' autósampon. Szinten tartó, savas pH értékű, nemes pufferezett savak keverékéből készült nano aktív hab.


Igazi újdonság a detailing világában. Dekontamináló hatásával hatékonyan és kíméletesen oldja és szigeteli a karosszérián lerakódott kalciumot, vagy a savas eső után hátramaradt foltokat.


Otthoni autómosás munkafolyamataihoz is alkalmas. Autótisztítás során ez az előmosó aktív hab megerősíti és kiemeli a korábban alkalmazott nano rétegek és tömítőanyagok tulajdonságait.


Speciálisan kifejlesztett nemes puffersavai biztosítják a viaszos vagy más védőbevonatokkal szembeni kíméletes hatás kifejtését.


Az autókozmetikai szerek piacán verhetetlen kiváló hatáskifejtő tulajdonságának köszönhetően.


Használati módja:


A #Purifica autómosó hab különböző koncentrációkban használható az autómosás során.


Ciklikus mosáshoz 1:60 arányban, a nano rétegen vízkő eltávolítása érdekében javasolt minden harmadik mosás esetén alkalmazni.


Az 1:10 arányú higítás ezzel szemben kiterjedtebb vízkőszennyeződések eltávolításához használandó.


Higítatlanul a szívós vízkőszennyeződések eltávolításához ajánlott. Amennyiben a foltok még így is ellenállnak, ajánlott cégünk #Energo - Acid Rain Water Stain Remover (savas eső foltok és vízkő eltávolító) készítményének használata.  • aktív hab autómosáshoz

  • dekontamináló hatás

  • otthoni autómosás munkafolyamataihoz is alkalmas

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek