Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Labocosmetica Semper pH semleges aktív habsampon
Labocosmetica Semper pH semleges aktív habsampon

Labocosmetica Semper pH semleges aktív habsampon

CIKKSZÁM:
WS001666
KÉSZLET:
Raktáron

5 890Ft

Termékleírás

A #SÈMPER erősen koncentrált és fokozottan kenő hatású, semleges autósampon, előmosó.


Kiemelkedő tisztító képesség, autó habosítóval is használható. Kellemes illat jellemzi.


Tökéletesen biztonságos a korábban alkalmazott nano rétegek és tömítőanyagok szempontjából az autótisztítás folyamata közben.


Akár legfinomabb (pl. karnauba) viasz rétegek eltávolításának szükségessége nélkül használható aktív hab. Szórófej segítségével könnyen leöblíthető („Easy To Rinse“ hatás).


Nem tartalmaz viaszt sem világosító anyagot, nem képez csíkokat, és nyugodtan használható üvegfelületekre is az autómosás folyamata során.


Ez az autómosó hab feloldja a felületi szennyeződéseket és szuszpenziót képez belőlük, majd biztonságos és hatékony módon távolítja el azokat.


Intenzív habzó tulajdonságának és figyelemreméltó kenési képességének köszönhetően olyan „habpárnát“ képez, amely lehetővé teszi, hogy a #SÈMPER az autókarosszéria megsérülésének kockázata nélkül mossa le az autót.


 


Haszálati módja: #SÈMPER előmosó még extrém magas higításban is kiválóan használható ( 1:1500) akár közepesen kemény vízzel.


A #SÈMPER a világ legnevesebb sportautó gyártóival együttműködve került tanulmányozásra, kifejlesztésre és tesztelésre a Mafra laboratóriumokban, így az autókozmetikai szerek körében kiemelt szerepet betöltő autósampon.  • aktív hab autómosáshoz

  • kerámiabevonat ápoló

  • otthoni autómosás munkafolyamataihoz is alkalmas

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek