Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Maniac Line CarWash Kit - autómosó csomag
Maniac Line CarWash Kit - autómosó csomag

Maniac Line CarWash Kit - autómosó csomag

CIKKSZÁM:
WS002978
KÉSZLET:
Raktáron

19 990Ft

Termékleírás

A Maniac Line CarWash Kit - autómosó csomaggal a lehető legnagyobb biztonsággal tudod járművedet makulátlanul tisztává varázsolni akkor is ha kerámia vagy más védőbevonattal van kezelve.


A Maniac Line Foam Gun PreWash egy neutrális kémhatású előmosó aktívhab, amely kíméletesen és hatékonyan lázítja fel a szennyeződéseket az érintéses mosás előtt.
A Maniac Line Neutral Foam Shampoo szintén semleges pH értéke, extra habképzése és speciális összetétele miatt tökéletesen biztonságos, intenzív és homogén habja magába zárja a szennyeződést, megkönnyítve annak eltávolítását az öblítési fázisban anélkül, hogy foltos, csíkos felületet eredményezne.
Rendkívül gazdaságos az 1:400-ig terjedő magas hígítási aránynak köszönhetően és emellett kellemes rágógumi illata is van. 
A Ma-Fra Comfort kétoldalas mikroszálas mosószivaccsal gyengéden tudod elvégezni az érintéses mosást, a Ma-Fra Super Dryer törölközővel pedig pillanatok alatt szárazra tudod törölni az autód teljes felületét, így nem rakódik le a vízkő és egy folt, csík és szöszmentes karosszériát kapsz, ami gyönyörűen csillogó lesz. 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek