Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Maniac Line Ceramic Ultra Speed Wax Kit - Kerámia gyorswax csomag
Maniac Line Ceramic Ultra Speed Wax Kit - Kerámia gyorswax csomag

Maniac Line Ceramic Ultra Speed Wax Kit - Kerámia gyorswax csomag

CIKKSZÁM:
WS001936
KÉSZLET:
Raktáron

11 990Ft

Termékleírás

A Maniac Line Ceramic Ultra Speed Wax Kit - Kerámia gyorswax Csomag egy tökéletes választás, ha egy gyönyörű, tartós, csillogó felületet szeretnél a járművednek biztosítani.


A Ceramic Ultra Speed Wax egy prémium SiO2 tartalmú spraywax, amely szuperhidrofób kerámia polimereket tartalmaz, amely a felülethez kötődve egy öntisztító bevonatot hoz létre.


Egyedülálló vízlepergető képességű termék, amely hatékonyan védi a karosszériát a káros UV sugárzástól, taszítja a szennyeződéseket és selymes sima felületet, valamint páratlanul mély csillogó fényt biztosít hosszú időn keresztül. A felület előkészítésétől és a kezelés utáni ápolástól függően akár négy hónap tartósságot biztosít.


Használata: az alaposan megtisztított és leszárított felületre permetezzük fel a spraywaxot, majd a csomagban talalható rövid szálú mikroszálas kendő segítségével egyenletesen oszlassuk el. Ezután a hosszú szálú, puha visszatörlő (buffing) kendővel körkörös, polírozó mozdulatokkal töröljük vissza. Ennyi az egész :)


Hihetetlenül gyors és egyszerű a használata, a végeredmény pedig elképesztően gyönyörű! 


Nézd meg az alábbi videót és meglátod, hogy pillanatok alatt milyen fantasztikus eredményt tudsz elérni!


Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek