Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Maniac Line Neutral Foam Shampoo - pH semleges habsampon
Maniac Line Neutral Foam Shampoo - pH semleges habsampon

Maniac Line Neutral Foam Shampoo - pH semleges habsampon

CIKKSZÁM:
WS001900
KÉSZLET:
Raktáron

4 990Ft

Termékleírás

A Maniac Line Neutral Foam Shampoo egy kettő az egyben termék, mivel autósamponként és aktív habként (snow foam) egyaránt kiváló. 
Semleges pH értéke, extra habképzése és speciális összetétele miatt a legnagyobb biztonsággal használható a védőbevonatokkal kezelt járműveken is. 


intenzív és homogén habja magába zárja a szennyeződést, megkönnyítve annak eltávolítását az öblítési fázisban anélkül, hogy foltos, csíkos felületet eredményezne.


Rendkívül gazdaságos az 1:400-ig terjedő magas hígítási aránynak köszönhetően és emellett kellemes rágógumi illata is van, így ez egy kiváló választás, ha egy jó ár-érték arányú és prémium minőségű habsampont keresel. 
Kiszerelés: 1000ml

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek