Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Marco Martely Car Diffuser White - autóillatosító diffúzor
Marco Martely Car Diffuser White - autóillatosító diffúzor

Marco Martely Car Diffuser White - autóillatosító diffúzor

CIKKSZÁM:
WS002937
KÉSZLET:
Raktáron

11 490Ft

Termékleírás

A Marco Martery Car Diffuser egy mini, USB csatlakozóról működő ultrahangos illatosító diffúzor és párologtató, amely csodás illatokkal tölti meg az autót. 


Intenzitását és működését Te szabályzod, így csak akkor és olyan erősségben érzed kedvenc parfümillataidat, amikor Te szeretnéd. Folyamatos és időszakos funkciója lehetővé teszi, hogy otthonodban, irodádban, munkahelyeden is tudd használni az autód mellett.
Használata:
- A felső fedél letekerése után feltölthető vízzel. Lágyított vizet használjon, hogy elkerülje a vízkövesedést.
- Attól függően mennyire intenzív illatra vágyik adjon hozzá 3-5 cseppet a kívánt Marco Martely diffúzor parfüm illattból, amelyet rendkívül széles választékban megtatál webshopunkban
- Csatlakoztassa az USB kábelt, kapcsolja be. Elkezdi a párologtatást, 3 óra múlva automatikusan leáll.
- A funkció gomb dupla érintésével az időszakos párásítás aktiválódik ez azt jelenti, hogy 30 másodpercenként permetez a diffúzor. Így tovább tart, akár 7 órás működési idő is lehetséges.
- Kikapcsoláshoz hosszan tartsa lenyomva a kikapcsoló gombot.


A Marco Martely diffúzor parfüm illatok rendkívül széles választékban megtalálhatóak webáruházunkban a legnépszerűbb női és férfi parfüm illatokban: Marco Martely parfüm illatok 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek