Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

RX 04 Compound fine - Közepesen finom polírpaszta - 1kg
RX 04 Compound fine - Közepesen finom polírpaszta - 1kg

RX 04 Compound fine - Közepesen finom polírpaszta - 1kg

CIKKSZÁM:
01400-1
KÉSZLET:
Raktáron

12 990Ft

Termékleírás

A RX 04 Compound fine - Közepesen finom polírpaszta - 1kg finom, enyhén koptató hatású polírpaszta a karcolások, enyhén kifakult lakkbevonat vagy oxidáció eltávolítására. Magas fényt hoz létre. Alkalmas plexihez és akrilüveghez is. Nedves csiszolás utáni polírozáshoz is ideális P2000-P3000 szemcsemérettől. Sötét alapszín esetén az RX 06-os pasztával való utókezelés javasolt, amellyel még erősebb fényt és hologrammentes felületet nyerhetünk. Használható polírozógéppel, kemény polírkoronggal, vagy gyapjúkoronggal. Szilikonmentes. 


Miért válassz minket?


Cégünk az RXHungary Kft. a svájci RIWAX Chemie AG magyarországi képviselete, kizárólagos importőre. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap. A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek. A Bern közelében található, Zollikofeni székhelyű vállalat szigorú követelményeket támaszt a termékei környezetvédelmi kompatibilitásával és az üzleti vállalkozás fenntartható fejlődésével kapcsolatban. Kínálunk autók, motorkerékpárok, lakókocsik, hajók, repülőgépek, vonatok ápolására, tisztítására illetve polírozására professzionális ápoló-, polírozó-, illetve tisztítószereket, gépeket, szerszámokat és egyéb eszközöket.

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek