Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Tonyin Aquarmor Jet Wet Coat - szóróviasz, hydro wax
Tonyin Aquarmor Jet Wet Coat - szóróviasz, hydro wax

Tonyin Aquarmor Jet Wet Coat - szóróviasz, hydro wax

CIKKSZÁM:
WS003154
KÉSZLET:
Raktáron

4 990Ft

Termékleírás

A Tonyin Aquarmor Jet Wet Coat egy olyan szóróviasz, amit mosás után a még vizes felületre kell felhordani egy permetező vagy spray flakon segítségével, majd újra leöblíteni és máris kialakul egy védőbevonat a kezelt területeken, amely kiváló vízlepergető hatást biztosít. A karosszérián, a műanyag elemeken és az üvegfelületeken is fantasztikus hidrofób tulajdonságot nyújt. 
Javasolt hígítási arány: 1:15, azaz egy liter vízhez 75ml Tonyin Aquarmort kell adagolni, amivel 2-3 átlag méretű autót lehet kezelni. Egy flakonból készült oldattal 15-20 autót lehet ellátni bevonattal, így egy nagyon gazdaságos megoldás a járművek védelmére. 
Az erős hidrofób hatás mellett gyönyörű fényt is biztosít, nehezebben tapadnak meg a szennyeződések, ezáltal az autó tisztítása és szárazra törlése is lényegesen könnyebb és gyorsabb lesz. 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek