Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Tonyin Ceramic Coating for Windows - üvegkerámia bevonat
Tonyin Ceramic Coating for Windows - üvegkerámia bevonat

Tonyin Ceramic Coating for Windows - üvegkerámia bevonat

CIKKSZÁM:
WS002887
KÉSZLET:
Raktáron

21 990Ft

Termékleírás

A Tonyin üvegkerámia egy speciális és tartós védőbevonat az üvegfelületekhez. A bevonat ellenáll az agresszív vegyszereknek, a rovarmaradványok, madárürülék kevésbé tud megtapadni, így gyorsabban, könnyebben tisztíthatóak az üvegek.
Extrém erős vízlepergető tulajdonsága miatt a rossz, akár szélsőséges látási viszonyok és eső esetén is biztonságos vezetést biztosít. A bevonat alkalmazása után az ablaktörlő lapátok használata minimálisra csökken.


Használat: alaposan tisztítsd meg az üveget izopropil alkohollal (IPA), majd tölts az applikátorra néhány cseppet a bevonatból, vidd fel a felületre úgy, hogy keresztirányú átfedés legyen mindenhol, majd 2-3 perc múlva töröld vissza egy száraz, tiszta mikroszálas kendővel. A felvitel után 24 óráig ne mosd le a kezelt felületet. 
Kiszerelés: 15ml


 


 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek