Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Tonyin Ceramic Crystal Coating CHERRY WAX KIT - kerámiawax csomag
Tonyin Ceramic Crystal Coating CHERRY WAX KIT - kerámiawax csomag

Tonyin Ceramic Crystal Coating CHERRY WAX KIT - kerámiawax csomag

CIKKSZÁM:
WS002951
KÉSZLET:
Raktáron

17 990Ft

Termékleírás

A Tonyin Ceramic Crystal Coating Wax-ot tartóssága, rendkívüli víz- és szennyeződéstaszító képessége, magas fénye és hatékony UV állóssága valamint a fantasztikus cseresznyés illata miatt az egyik legkeresettebb waxunk. Hibrid kerámiawax, ami annyit jelent, hogy a természetes viaszok mellett szintetikus összetevőket is tartalmaz, a szilícium-dioxid tartalma miatt lényegesen erősebb védelmet biztosít a felületnek, mint a csak természetes waxok.


Használata szaktudást nem igényel, könnyen, gyorsan applikálható. Javasoljuk, hogy elemenként haladva vigye fel és törölje vissza a waxot és a tökéletes hatás érdekében megtisztított, zsírtalanított, lehűlt felületen használja.


A csomag tartalmaz egy 200g-os kerámiawaxot, egy szivacs applikátort a felvitelhez és 2 db szegélymentes wax visszatörlő kendőt. 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek