Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Tonyin Clay Bar Kit - autókozmetikai gyurma csomag
Tonyin Clay Bar Kit - autókozmetikai gyurma csomag

Tonyin Clay Bar Kit - autókozmetikai gyurma csomag

CIKKSZÁM:
WS002872
KÉSZLET:
Raktáron

14 990Ft

15 980Ft

Termékleírás

A Tonyin Clay Bar Kit egy kemény autókozmetikai tisztító gyurmát (2x100grammos kiszerelésben) és gyurmasíkosító folyadékot tartalmazó csomag. 
A jármű teljes felülete különböző szennyeződésnek van kitéve, amelyek eltávolítása elengedhetetlen a polírozás illetve a védőbevonatok felvitele előtt, hogy garantálják azok kiváló tapadását.


A Tonyin Clay Bar egy kiváló minőségű mélytisztító gyurma, amely gyorsan és egyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket a lakkozott és az üveg felületekről, legyen az kátrány, rovarmaradvány, vízkő, gyanta, állati eredetű nedvek. Összetétele miatt teljes biztonsággal használható, viszont mindenképp szükséges a gyurmasíkosító anyag hozzá, aminek használata nélkül könnyen össze lehet karcolni a fényezést!


Útmutató:
1. Alapos tisztítás és szárazra törlés után fújjon a síkosító folyadékból a kezelni kívánt területre. 
2. Vágja le a gyurma 1/3-át és kézzel lapítsa el, majd óvatosan dörzsölje át a megkent felületet. A folyamat során a lehető legkevesebb nyomást alkalmazza.
3. Tartsa a felületet folyamatosan kenve és időnként ellenőrizze a gyurmát, ha sok szennyeződés van benne, hajtsa át és használja a friss oldalt.
4. Öblítse le és törölje szárazra az autót.


Fontos:
1. Tárolja a légmentesen záródó tartályban, hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől és hőtől távol.
2. Ne ejtse le a gyurmát, ha mégis leesett, ne használja tovább.

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek