Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Tonyin Exclusive Graphene Wax Kit - limitált kiadású grafén wax csomag
Tonyin Exclusive Graphene Wax Kit - limitált kiadású grafén wax csomag

Tonyin Exclusive Graphene Wax Kit - limitált kiadású grafén wax csomag

CIKKSZÁM:
WS002954
KÉSZLET:
Raktáron

45 990Ft

Termékleírás

A Tonyin Exclusive Graphene Wax Kit, egy limitált kiadású grafén wax csomag, ami a teljes lakktisztítási folyamathoz, a waxoláshoz és az utógondozáshoz is mindent tartalmazó összeállítás. 


A waxhoz hozzáadott grafén tartalom miatt sokkal erősebb védelmet és magasabb színmélységet biztosít a kezelt felületnek, mint a többi hibrid wax, emellett extrém vízlepergető réteget biztosít, ami jelentősen megkönnyíti a kezelt jármű rendszeres mosását. A grafén a jelenlegi ismeretek szerint a világ legerősebb anyaga, amelyhez ráaadásul kiváló rugalmasság is társul.


A csomag tartalma:  • Tonyin Iron Out 473ml szállórozsda eltávolító

  • Tonyin Surface Prep 473ml felület zsírtalanító

  • Tonyin Grey Ceramic Cloth mikroszálas kendő (40x40cm)

  • Tonyin Graphene Wax 200g + szivacs applikátor a felvitelhez

  • Tonyin Premium Coral extra puha viszzatörlő mikroszálas kendő (500gsm, 40x40cm)

  • Tonyin Slick&Gloss Graphene Shampoo 473ml graphene sampon

  • Tonyin Soft Wash Mitt mikroszálas mosókesztyű

  • Tonyin Twisted Duo kétoldalas járműszárító törölköző (1200gsm, 50x80cm)


Használat: először alaposan mossuk le az autót (ne a graphene samponnal, az az utókezeléshez szükséges), majd végezzük el a száraz, lehűlt felületen a szállórozsda eltávolítását a Tonyin Iron Out-tal. Ez a teljes karosszériárról és a felnikről is tökéletes eltávolítja a vas-oxid részecskéket és a fékport egyaránt. Ezután öblítsük le az autót, majd töröljük szárazra és következhet a zsírtalanítás a Tonyin Surface Prep termékkel és Tonyin Grey Ceramic Cloth mikroszálas kendővel. Ezután következik a waxolás. A tégely tetejét letekerve vegyük ki a felhordó szivacsot és az alatta lévő fóliát, majd az applikátort körkörösen mozgassuk a waxba, viszont ügyeljünk arra, hogy ne túl sokat vigyünk fel a szivacsra. Körkörös mozdulatokkal, elemenként haladva egyenletesen haladva vigyük fel a kezelni kívánt felületre, majd 4-5 perc elteltével töröljük vissza a Tonyin Premium Coral extra puha kendővel. A kendő oldalait elemenként forgasssuk, hogy ne telítődjön meg a vissaszedett bevonattal. A csomag tartalmaz egy graphene sampont, amit a későbbiekben tudunk használni a tisztításhoz (1:100 hígítással vödrös mosásnál) a mellékelt puha mikroszálas mosókesztyűvel. A Tonyin Twisted Duo jarműszűárító kendőt a mosás és öblítés után használva azonnal csík, folt és vízmentes lesz az egész autó. 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek