Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Tonyin Graphene Wax Kit
Tonyin Graphene Wax Kit

Tonyin Graphene Wax Kit

CIKKSZÁM:
WS001410
KÉSZLET:
Raktáron

18 990Ft

Termékleírás

A Tonyin Graphene wax egy teljesen szintetikus viasz grafén-oxiddal, így a kategóriájában páratlan tartósságot biztosít. 


A természetes viaszokkal ellentétben (mint például a carnauba) nem bomlik le magas hőmérsékleten, így tartósabb lesz és a vegyszerekkel szembeni ellenállása is lényegesen nagyobb.


Felvitele, visszatörlése nagyon egyszerű, szaktudást nem igényel, így az otthoni járműápolás kedvelői is biztonsággal használhatják.


A felület színét gyönyörűen elmélyíti, bársonyossá teszi a fényezést és szuper víztaszító hatást kölcsönöz. Tartóssága: 3-6 hónap a felületelőkészítéstől és a használattól függően.


A csomag tartalmaz egy Tonyin Graphene Wax-ot (200g), valamint a visszatörléshez szükséges extra puha és vastag mikroszálas kendőt (500gsm, 40x40cm)

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek