Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Tonyin Iron&Fallout Remover - szállórozsda oldó és felnitisztító koncentrátum
Tonyin Iron&Fallout Remover - szállórozsda oldó és felnitisztító koncentrátum

Tonyin Iron&Fallout Remover - szállórozsda oldó és felnitisztító koncentrátum

CIKKSZÁM:
WS002865
KÉSZLET:
Raktáron

119 990Ft

Termékleírás

A Tonyin Iron&Fallout Remover egy komplex és koncentrált termék a járművek teljes felületének szállórozsda eltávolításához. pH semleges összetétele miatt kíméletesen, mégis hatékonyan távolítja el a felnikre rakódott fékport és a karosszérián megtapadt röprozsdát és minden vasrészecskét. 
Rendkívül magas hatóanyag tartalma miatt azonnal jelzi a felületen található szennyeződést egy vöröses-lilás színváltozással. 
Használata: permetezze be a kívánt felületet, majd 2-3 perc múlva alaposan öblítse le. A felniket ne mossa le a termék használata előtt. Felhevült felületen tilos használni!


A termék koncentrált, hígítási arány: 1:20
Kiszerelés: 3,785 liter, amelyből több, mit 75 liter szer készíthető, így az 1600 Ft/liter árával verhetetlen ár-érték arányú termék a piacon!

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek