Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

TONYIN NANO GRAPHENE COATING 50ML GRAFÉN BEVONAT
TONYIN NANO GRAPHENE COATING 50ML GRAFÉN BEVONAT

TONYIN NANO GRAPHENE COATING 50ML GRAFÉN BEVONAT

CIKKSZÁM:
WS003097
KÉSZLET:
Raktáron

44 990Ft

Termékleírás

A Tonyin Nano Graphene Coating karosszéria és üvegbevonat a legmodernebb nanotechnológián alapul, a hagyományos kerámia bevonatoknál 2x erősebb, a hozzáadott grafén tartalom miatt sokkal erősebb védelmet, vegyszerállóságot és magasabb színmélységet biztosít a kezelt felületnek.


 


A grafén a világ jelenleg ismert legerősebb anyaga, amelyhez kiváló rugalmasság is társul. A kiemelkedően magas grafén tartalomnak köszönhetően, ideális védőbevonat azoknak, akik a legjobbat szánják autójuknak.


 


Ezen tulajdonságokhoz társul még az extrém vízlepergetés, ami jelentősen megkönnyíti a bevonattal kezelt jármű rendszeres mosását. A bevonat a fényezett elemek mellett az üvegfelületetkre is tökéletes.


 


Kiszerelés: 50ml

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek