Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Tonyin Professional Leather Set - komplett bőrápoló csomag
Tonyin Professional Leather Set - komplett bőrápoló csomag

Tonyin Professional Leather Set - komplett bőrápoló csomag

CIKKSZÁM:
WS002958
KÉSZLET:
Raktáron

16 990Ft

18 990Ft

Termékleírás

A Tonyin Professional Leather Set - komplett bőrtisztító és ápoló csomagja egy tökéletes választás a bőrkárpitok alapos tisztításához és a gyönyörű, ápolt és puha bőrülések eléréséhez.


Ezzel az összeállítással még az erősebben szennyezett felületeket is újszerűvé tudod varázsolni, hiszen a Tonyin Revive Interior Cleaner egy hígítható tisztítószer, amit a szennyezettség mértékétől függően akár 1:4 - 1:12 arányban is lehet keverni a csomagban található habosító flakonba. Az elkészített habbal és a Tonyin Interior Upholstery kefével kíméletesen, mégis maximális hatékonysággal tudsz dolgozni. A tisztítás után a Tonyin Leather Conditioner-el egy gyönyörű, ápolt megjelenésű, rugalmas bőrfelület érhető el, amely véd a káros UV sugárzástól, megakadályozza a bőr fakulását és idő előtti elöregedését, valamint egy láthatatlan por és víztaszító réteget képez a kezelt felületeken.


Ajándék Tonyin Detailing 60x40cm-es mikroszálas kendővel!

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek