Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Twisted Loop Drying Towel Orange - kétoldalas járműszárító törölköző
Twisted Loop Drying Towel Orange - kétoldalas járműszárító törölköző

Twisted Loop Drying Towel Orange - kétoldalas járműszárító törölköző

CIKKSZÁM:
WS003037
KÉSZLET:
Nincs raktáron
Nem rendelhető
Termékleírás

A Twisted Loop járműszárító törölköző a csavart szálas kialakításának és a kiváló anyagösszetételének köszönhetően hatalmas mennyiségű nedvességet képes magába szívni, ezáltal azonnal víz, csík és foltmentes eredményt garantál. Az autó szárazra törlése ezzel az eszközzel néhány perc alatt könnyedén kivitelezhető, így esélye sincs a vízkő kialakulásának. 


A teljes karosszériára és az üvegfelületekre is használható, csak rá kell helyezni a felületre is lehúzni róla. Mivel ezzel a törölközővel nem kell dörzsölni az elemeket, így biztonságos, karcmentes szárazra törlést eredményez pillanatok alatt, amihez hozzájárul a szegélymentes kialakítás is.


Használat után egyszerűen csak ki kell teríteni, hogy megszáradjon, csavargatni nem szabad. Mosása 40C-on, öblítő, fehérítő nélkül!


 


Méret: 50x80cm, Szálsűrűség: 1200gsm, szín: narancssárga

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek