Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Carbonax Exclusive Interior Kit - díszdobozos belső tér tisztító és ápoló csomag
Carbonax Exclusive Interior Kit - díszdobozos belső tér tisztító és ápoló csomag

Carbonax Exclusive Interior Kit - díszdobozos belső tér tisztító és ápoló csomag

CIKKSZÁM:
WS003080
KÉSZLET:
Raktáron

11 990Ft

Termékleírás

A Carbonax Exclusive Interior Kit egy kitűnő választás, ha a műszerfal és belső műanyag elemek tisztítása és ápolása a célod!


A Carbonax Interior Cleaner belső tér tisztítóval azonnal el tudod kezdeni a folyamatot, nincs szükség további hígításra. Tökéletesen el tudsz vele távolítani minden szennyeződést, az autókozmetikai ecsettel pedig a legapróbb rések is könnyedén tisztíthatóak. Kellemes illatú, gyors és hatékony általános tisztítószer. 
A tisztítás után használd a Carbonax Dashboard Shine prémium műszerfal ápolót, amit a csomagban levő szegélymentes mikroszálas kendő segítségével gyönyörűen, biztonságosan, karcolások nélkül tudsz felvinni. Az ápolószer uganazzal a fantasztikus, parfümillatal van ellátva, mint a tisztítószer, így nem keverednek az illatok, erős UV védelmet, portaszító hatást és csodálatosan ápolt felületet biztosít, amely tartósan megmarad.


A csomag tartalma:  • 1db Carbonax Intrior Cleaner 720ml - belső tér tisztító 

  • 1db autókozmetikai ecset

  • 1db Carbonax Dashborad Shine 720ml - belső tér ápoló

  • 2db szegélymentes 40x40cm-es mikroszálas kendő


A díszdobozos összeállítás kiváló választás akkor is, ha szeretteidet, barátaidat, ügyfeleidet szeretnéd megajándékozni!

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek