Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Carbonax Interior Kit - műanyag tisztító és ápoló csomag
Carbonax Interior Kit - műanyag tisztító és ápoló csomag

Carbonax Interior Kit - műanyag tisztító és ápoló csomag

CIKKSZÁM:
WS001989
KÉSZLET:
Raktáron

10 460Ft

Termékleírás

A Carbonax Interior Kit egy kitűnő választás, ha a műszerfal és belső műanyag elemek tisztítása és ápolása a célod!


A Carbonax Interior Cleaner belső tér tisztítóval azonnal el tudod kezdeni a folyamatot, nincs szükség további hígításra. Tökéletesen el tudsz vele távolítani minden szennyeződést, az autókozmetikai ecsettel pedig a legapróbb rések is könnyedén tisztíthatóak. Kellemes illatú, gyors és hatékony általános tisztítószer. 
A tisztítás után használd a Carbonax Dashboard Shine prémium műszerfal ápolót, amit a csomagban levő extra puha, szegélymentes mikroszálas kendő segítségével gyönyörűen, biztonságosan, karcolások nélkül tudsz felvinni.


Fújj az ápolószerből a kendőre és alaposan töröld át a kezelendő felületet. Szuper illatú, erős UV védelmet és csodálatosan ápolt felületet biztosít, amely tartósan megmarad. 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek