Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Carline Mega Insect - Speciális Rovareltávolító - 5kg
Carline Mega Insect - Speciális Rovareltávolító - 5kg

Carline Mega Insect - Speciális Rovareltávolító - 5kg

CIKKSZÁM:
02223-6
KÉSZLET:
Nincs raktáron
Nem rendelhető
Termékleírás


A Carline Mega Insect - Speciális Rovareltávolító - 5kg rovaroldó koncentrátum. Feloldja a rovar, növényi olaj és zsír és szilikon szennyeződéseket az autószélvédőn, motorháztetőn, hűtőrácson, fényszóró üvegen, visszapillantókon stb. Óvja a gumi, lakk és műanyag felületeket. Könnyen felvihető , gyorsan hat. A Carline Mega Insect - Speciális Rovareltávolító - 5kg rendszeres használatával megakadályozható a rovartetemek okozta lakkmarás. Használata: Higítsa a Carline Mega Insect rovaroldó szert vízzel 1:5 arányig. Permetezze a egyenletesen az érintett területekre, és hagyja hatni 1-2 percig. Szükség esetén használja a rovareltávolító szivacsot a lakkba ágyazódott maradványok karcmentes eltávolításához. Körkörös mozdulatokkal dolgozzon. Ezután alaposan mossa le a járművet. 

Miért válassz minket?


Cégünk az RXHungary Kft. a svájci RIWAX Chemie AG magyarországi képviselete, kizárólagos importőre. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap. A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek. A Bern közelében található, Zollikofeni székhelyű vállalat szigorú követelményeket támaszt a termékei környezetvédelmi kompatibilitásával és az üzleti vállalkozás fenntartható fejlődésével kapcsolatban. Kínálunk autók, motorkerékpárok, lakókocsik, hajók, repülőgépek, vonatok ápolására, tisztítására illetve polírozására professzionális ápoló-, polírozó-, illetve tisztítószereket, gépeket, szerszámokat és egyéb eszközöket.


Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek