Fantasztikus volt a TikTok találkozó az autobirodalom.hu-nál

2023. 08. 26.

autobirodalom.hu - TikTok találkozó 

A közelmúltban izgalmas eseménynek lehettünk részesei, amikor is a TikTok közösség és az autóimádók összegyűltek egy kisebb találkozóra az autobirodalom.hu szervezésében. A rendezvény főszereplője pedig nem más volt, mint a Maniac Line prémium olasz autóápolási termékcsalád, amelyeket maga a márka megálmodója, Viktor mutatott be. A nap tele volt érdekes bemutatókkal, finom falatokkal és természetesen rengeteg autórajongóval, melyet egy rövid cikkben ismertetünk azok számára, akik nem tudtak részt venni a rendezvényen!

20230805_124405.jpg (2.59 MB)

Minőségi autóápolás a Maniac Line-nal

A rendezvény fénypontjai a Maniac Line autóápolási termékei voltak. Viktor, a Maniac Line alapítója és autóápolási szakértője, személyesen mutatta be a termékek használatát és hatékonyságát. Az érdeklődők izgatottan hallgatták, ahogy Viktor megosztotta a titkokat az autófényezés tökéletesítéséhez, a felületek védelméhez és a járművek ragyogó tisztaságának fenntartásához.

20230805_130735.jpg (2.79 MB)

Ízletes élmények a Tóalmási Kolbász Manufaktúra jóvoltából

A rendezvénynek nem csupán az autóápolás állt a középpontjában. A Tóalmási Kolbász Manufaktúra különleges ízekkel bűvölte el az esemény résztvevőit. A kiállító pultnál sorban állva mindenki lehetőséget kapott arra, hogy megkóstolja az ízletes kolbászokat, füstölt húsokat. A találkozó hangulata felszabadult volt, mindenki együtt örült az autók világának, az új emberekkel való találkozásnak és persze a mennyei kóstolónak.

20230805_123449.jpg (3.38 MB)

Csúcsminőség az autobirodalom.hu webshopjában

Jó hír, hogy a kipróbált és szimpatikus termékeket most otthon is használhatják az autótulajdonosok, hogy járműveik mindig tökéletes állapotban legyenek. Gondoskodj Te is autódról a legmagasabb szinten és élvezd a kivételes ragyogást minden nap! A Maniac Line termékeit a www.autobirodalom.hu webshopban van lehetőséged megvásárolni gyors házhozszállítással, otthonod kényelméből!

Köszönjük, hogy elolvastad blogcikkünket, reméljük, hogy hasznosnak találtad!

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek