Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

K2 EVOS autóparfüm 50ml - BOSS
K2 EVOS autóparfüm 50ml - BOSS

K2 EVOS autóparfüm 50ml - BOSS

CIKKSZÁM:
WS001938
KÉSZLET:
Raktáron

5 990Ft

Termékleírás

A K2 EVOS autóparfüm a természet ihlette, rendkívüli illatjegyek szokatlan kompozíciója, amelyet a modern autók belső terébe terveztek. A belső térbe permetezve az EVOS aroma eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz, és növeli a benne való tartózkodás kényelmét.  A vezetés élménnyé, pihenéssé és meneküléssé válik a luxus egy gyönyörű világába. 


A különlegesen válogatott illatkompozíciók illóolajokkal, gazdagságukkal és illatuk mélységével ragadnak meg. A fényűző EVOS autóillat egy stílusos üvegflakonba van zárva, fa dugóval. A számos díszítés és részlet teszi ideális ajándékká bárki számára, még a legkifinomultabb autórajongók számára is.


Az EVOS autóparfüm kiválóan meghosszabbítja a K2 Evos fa illatosító medál élettartamát is. A velük permetezett fa illatosító ismét megtelik nemes aromával, amely fokozatosan távozik az autó belsejébe. Az Evos parfüm a fából készült címkével párosítva valóban halhatatlanná teszi az illatot az autóban.


A Boss illatkompozíció a férfiasság, az erő és a klasszikus elegancia szinonimája. Az Ön autójára szabva, mint egy kiváló öltöny egy szabómester keze alól.  Kiváló az argánfa erős balzsamos jegyeivel, rózsával és pacsulival kiegészítve. Elegáns és időtlen illat, amely sosem megy ki a divatból.


Térfogat: 50ml

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek