Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Pearl Protect Gel 200 ml - Fényezés felújító gél - 200 ml
Pearl Protect Gel 200 ml - Fényezés felújító gél - 200 ml

Pearl Protect Gel 200 ml - Fényezés felújító gél - 200 ml

CIKKSZÁM:
03005-1
KÉSZLET:
Raktáron

10 390Ft

Termékleírás

A Pearl Protect Gel 200 ml - Fényezés felújító gél kiváló minőségű fényező, finom mikroviasz réteggel védi az új és megtisztított fényezést és tökéletes mély fényt biztosít. Könnyedén eltávolítja a kisebb szennyeződéseket, mint például a vízcseppek által hagyott szennyeződéseket. A Pearl Protect Gel 200 ml - Fényezés felújító gél - 200 ml több rétegben felvihető.


Használata: Mossa és szárítsa meg a járművet. Vigyen fel 3-5 pumpálással nyert Pearl Protect Gel-t a kézi adatperrel, vagy egy polírozó kendőre, és körkörös mozdulatokkal dolgozza be a tiszta felületre, majd hagyja a szert száradni. Ezután egy tiszta mikroszálas kendővel törölje szárazra a kezelt felületet. Száradási idő: 1 óra 


Miért válassz minket?


Cégünk az RXHungary Kft. a svájci RIWAX Chemie AG magyarországi képviselete, kizárólagos importőre. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap. A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek. A Bern közelében található, Zollikofeni székhelyű vállalat szigorú követelményeket támaszt a termékei környezetvédelmi kompatibilitásával és az üzleti vállalkozás fenntartható fejlődésével kapcsolatban. Kínálunk autók, motorkerékpárok, lakókocsik, hajók, repülőgépek, vonatok ápolására, tisztítására illetve polírozására professzionális ápoló-, polírozó-, illetve tisztítószereket, gépeket, szerszámokat és egyéb eszközöket.

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek