Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

PX 100, 500 g - Magas teljesítményű csiszolópaszta (durva)
PX 100, 500 g - Magas teljesítményű csiszolópaszta (durva)

PX 100, 500 g - Magas teljesítményű csiszolópaszta (durva)

CIKKSZÁM:
01420-1
KÉSZLET:
Raktáron

12 990Ft

Termékleírás

PX 100, 500 g - Magas teljesítményű csiszolópaszta (durva) Nagy teljesítményű durva csiszolópaszta. Alkalmas kopott festékekre, mély karcolásokra és kopott felületekre. Eltávolítja a P1500-P3000 csiszolás- és festékmaradványok nyomait. Minden fedőrétegre alkalmazható. Sötét alapszín esetén az PX 200-as pasztával való utókezelés javasolt, amellyel mélyebb fényt és hologrammentes felületet nyerhetünk. Sötét színű járműveknél fokozottan ajánlott a használata. Nedves csiszolás utáni polírozáshoz is ideális P1500 szemcsemérettől. Használható polírozógéppel, kemény polírkoronggal, vagy gyapjúkoronggal. Szilikonmentes. 


Miért válassz minket?


Cégünk az RXHungary Kft. a svájci RIWAX Chemie AG magyarországi képviselete, kizárólagos importőre. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap. A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek. A Bern közelében található, Zollikofeni székhelyű vállalat szigorú követelményeket támaszt a termékei környezetvédelmi kompatibilitásával és az üzleti vállalkozás fenntartható fejlődésével kapcsolatban. Kínálunk autók, motorkerékpárok, lakókocsik, hajók, repülőgépek, vonatok ápolására, tisztítására illetve polírozására professzionális ápoló-, polírozó-, illetve tisztítószereket, gépeket, szerszámokat és egyéb eszközöket.  

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés

értesülj elsőként a legújabb akcióinkról, kínálatainkról!

iratkozz fel hírlevelünkre!

Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek
Map Map
Map Marker útvonaltervezés