Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Cabin Clean - Szagmentesítő műanyag, belső tisztítószer - 1 kg
Cabin Clean - Szagmentesítő műanyag, belső tisztítószer - 1 kg

Cabin Clean - Szagmentesítő műanyag, belső tisztítószer - 1 kg

CIKKSZÁM:
02866-1
KÉSZLET:
Raktáron

5 990Ft

Termékleírás

Cabin Clean - Szagmentesítő műanyag, belső tisztítószer - 1 kg kárpittisztító koncentrátum. Erőteljes, szagsemlegesítő tisztítószer-koncentrátum a járművek belsejéhez. A kárpitozott ülések, műanyagok, műbőr (kivéve bőr), tetőkárpit stb. foltmentesen és extrém hatékonyan tisztíthatók a szennyeződésektől és a nikotintól. Alkalmazható kárpittisztító géppel, vagy kézzel történő tisztítással egyaránt.


Felhasználási javaslat: elszennyeződéstől függően 1:10, 1:20 arányban.


Használata: Permetezze a kezelni kívánt felületet Cabin Clean-nel, és pár percig hagyja hatni, de ne hagyja kiszáradni. Ezután alaposan dörzsölje át vízzel, szivaccsal, kefével vagy mikroszálas kendővel. Szárítsa meg a kárpitokat, vagy porszívózza ki a maradék nedvességet.

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek