Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Moto Quick Aqualine – (motor, külső, belső, egyéb felületek tisztítása) – 1 kg
Moto Quick Aqualine – (motor, külső, belső, egyéb felületek tisztítása) – 1 kg

Moto Quick Aqualine – (motor, külső, belső, egyéb felületek tisztítása) – 1 kg

CIKKSZÁM:
02100-1
KÉSZLET:
Raktáron

5 190Ft

Termékleírás

A Moto Quick Aqualine – (motor, külső, belső) – 1 kg nagy hatású általános tisztító koncentrátum. Alkalmas motor, motortér, alváz, szövetkárpit, ajtókeretek valamint épületek teljes körű tisztítására. Kitűnően oldja a zsíros, olajos, kormos szennyeződéseket.


Higítási arányok: 1. Motor, motortér, alváz és felni tisztítására 1:5 2. Előmosáshoz, külső tisztításhoz: 1:10 3. Kárpittisztításhoz 1:20 arányban hígítható. Használata: hígítsa a kezelendő felületnek és a szennyeződés mértékének megfelelően, majd permetezze fel. Hagyja hatni a szert néhány percig (4-5), de ne hagyja rászáradni. Oldja fel a szennyeződést ecset, kefe vagy akár Tornado pisztoly segítségével és öblítse le, vagy porszívózza ki a kezelt felületet. 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek