Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Maniac Line All Round Plastic Protectant - külső és belső műanyag és gumi ápoló
Maniac Line All Round Plastic Protectant - külső és belső műanyag és gumi ápoló

Maniac Line All Round Plastic Protectant - külső és belső műanyag és gumi ápoló

CIKKSZÁM:
WS001910
KÉSZLET:
Raktáron

4 490Ft

Termékleírás

A Maniac Line All Round Plastic Protectant egy rendkívül sokoldalú termék, amely a külső és a belső műanyagfelületeken, valamint a gumiabroncsokon egyaránt használható, visszaállítja azok eredeti színét, újszerű megjelenést biztosítva hosszú távon.


A kezelt felület taszítja a vizet és a szennyeződések is lényegesen nehezebben tapadnak meg rajta. Rendkívül hatékonyan ellenállóvá teszi a felületet a káros UV sugárzás ellen.


Nem hagy zsíros felületet, Ph semleges termék, így teljes biztonsággal használható.


Használata: a kifakult, szürkés külső műanyag elemeket tisztítsd meg egy apc (általános tisztító) segítségével, majd miután megszáradt, kezeld le az All Round Plastic ápolóval. A felvitel után egy száraz mikroszálas kendővel töröld vissza a felületet.


A belső műanyag elemek ápolásához hígítsd a termeket 1:1 arányban (1 dl vízhez 1 dl ápolószer), majd a megtisztított felületre egy mikroszálas kendő vagy applikator segítségével vidd azt fel egyenletesen. A felvitel után egy tiszta, száraz mikroszálas kendővel töröld vissza.


A gumiabroncsok oldalfalára az alapos tisztítás és száradás után csepegtess egy applikátorra vagy szivacsra néhány cseppet és egyenletesen oszlasd el a gumifelületen. Visszatörlést nem igényel.


Kiszerelés: 500ml


 

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek