Autóápolási webáruház otthoni járműápolók és autókozmetikusok részére

Tonyin Carnauba Nano Wax - folyékony extra fényű viasz 300ml
Tonyin Carnauba Nano Wax - folyékony extra fényű viasz 300ml

Tonyin Carnauba Nano Wax - folyékony extra fényű viasz 300ml

CIKKSZÁM:
WS003177
KÉSZLET:
Raktáron

7 990Ft

Termékleírás

A Tonyin Carnauba Nano Wax egy olyan folyékony, krémes állagú viasz, amellyel egy mély színtónusú, csillogó, nedves hatású fényes felületet tudsz elérni rendkívül könnyedén. A Carnauba Nano Wax egy magasfényű, nanotechnológiás bevonat a meglévő waxok élettartamának meghosszabbítása érdekében, de önálló védőbevonatként is használható.


Használata történhet géppel vagy kézzel egyaránt. Első lépésként alaposan tisztítsd meg a felületet, majd vidd fel a waxot körkörös mozdulatokkal egy applikátor segítségével, végül töröld vissza egy puha, száraz mikroszálas kendővel. A hosszabb tartósság érdekében a mosás után javasolt egy szállórozsda oldás és felület zsírtalanítása.


Kiszerelés: 300ml

Szakértő ügyfélszolgálat
Szakértőügyfélszolgálat
Gyors kiszállítás
Gyorskiszállítás
Biztonságos fizetés
Biztonságosfizetés
Tippek, tanácsok

ab - Autóbirodalom

üzletünk

Nyíregyházán, az autobirodalom.hu autóápolási szaküzletében széles választékban megtalálhatók a járművek tisztításához és ápolásához szükséges autókozmetikai szerek, eszközök, kiegészítő termékek.  Szakértő munkatársaink szívesen adnak ingyenes tájékoztatást, használati javaslatokat, ötleteket a termékekkel, autóápolási folyamatokkal kapcsolatban. 

részletek